Najlepszy serwer Minecraft- MarCraft By Maras
Administrator
No i oto jestem po dziesięciodniowym obozie( z erroresem) i odrazu ruszamy z nowościami i planami dotyczącymi serwera
1.Freebuild save tzn nasz 1 i chyba najważniejszy serwer niestety nic się w tym temacie nie zmienia serwer będzie tylko działał na prośbe ,ale odrazu po wakacjach FB będzie erroresa to on będzie go miał na swym naprawionym kompie (wreszcie ;P) no on ma bardzo dużo planów na FB i... uwaga jebani hejterzy on jest surowy ja jestem milutki w poruwnaniu do niego on nie będzie robił jakiegoś ślectwa kto co zniszczył on bedzię banował na bierząco podejrzanych.
2.Pewnie się zastanawiacie co ja będe robił...ja zaczne wkońcu długo już opowiadaną serie let's play i to nie bedzie jakieś gówno typu jjay joker i jego przygoda z debilem bez oczu tylko coś niezwykłego chyba tylko ok. 2 na świecie! (albo możne nawet żadna ) są takie gameplaya o minecraft.to wszystko co moge powiedzieć o tym let's play jak dobrze pójdzie to w wtorek lub w pn 1 odcinek bedzie już na youtube!
Siema i zapraszam do oglądania serri!! http://www.youtube.com/user/MarCraftbukkit?feature=mhee